Het grote geheim achter het stoppen met roken

  • je ontdekt waarom het soms juist zo moeilijk is
  • je ontdekt hoe het ook makkelijk kan
  • adviezen, tips en trics om het zelf te doen
  • hoe het nu precies werkt in het brein
  • waarom ons beloningsysteem ons helpt en tegenwerkt
50%
Vul je gegevens snel in...
om achter het geheim te komen
Download hier je e-book
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

"Dus daarom lukt het me steeds niet. Je boek heeft me veel inzichten gegeven"

Ik weet nog goed dat ik als kind achter in de auto bij mijn vader zat. Het raam stond een klein stukje open. Net genoeg om verse zuurstof naar binnen te laten stromen. Helaas zorgde dat niet voor het gewenste effect. Toen ik jaren later als puber toch een keer een sigaret uitprobeerde wist ik het zeker! Nooit, maar ook nooit zal ik gaan roken!

Eén van mijn persoonlijke drijfveren om Nederland rookvrij te krijgen komt voort uit het feit, dat ik op jonge leeftijd al veel mensen verloren heb aan de gevolgen van roken. Die pijn gun ik niemand. 

Mijn moeder is gestopt door middel van het boek van Alan Carr. Toch zijn velen hierna er weer mee begonnen of ze zijn door blijven roken. Dat heeft me altijd verbijsterd. Er moet toch een manier zijn om makkelijk en zonder behoefte daaraan te kunnen stoppen met roken? 

Dat blijkt ook zo te zijn.

Deze inzichten deel ik dan ook graag met iedereen. 


  • Waarom bewust stoppen zo moeilijk is
  • Inzicht in de werking van je brein
  • Hoe je kunt stoppen zonder dat het je moeite kost

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

8 jaar

Expert in verslavingsgedrag

Hypnosetrainer

specialiteit: stoppen met roken

500+

Downloads van e-books

1000+

sessies

Download het e-book nu, geen zorgen, het is echt gratis!

De oplossing ligt letterlijk voor je voeten dus pak nu de controle over je gezondheid terug!

50%
Vul je gegevens snel in...
om achter het geheim te komen
Neem hem snel mee...
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching