Connecting With Source

Emotional Release

Emotional Release

Verlos je van ballast, pijn en wonden...

Van nature hebben wij het vermogen om in overvloed en flow te leven. Het ervaren van een stevige connectie met de universele intelligentie in jou is hiervoor van belang. Dit vermogen komt onder druk te staan door allerlei rommel in ons.

Emotionele wonden, blokkades of onlicht kunnen vanuit jouw eigen leven, de levens die je voorheen leefde en/of vanuit jouw voorouderlijn in jou aanwezig zijn. Ze zorgen voor een disconnectie met jezelf, met jouw unieke verbinding met source en halen je van jouw pad af.

Bovendien kan dit soort ballast gedachten veroorzaken als 'Ik kan dit niet', 'Ik ben niet goed genoeg', 'het moet perfect zijn', 'ik heb gefaald', 'ik heb de ander nodig om gelukkig te zijn', etc.  Dit haalt je onherroepelijk uit je kracht.


Tijdens deze dag werken we met de kracht van de groep vanuit individuele intenties. De groepsenergie zorgt voor een krachtig veld waardoor op liefdevolle, zachte wijze effectief oude ballast wordt getransformeerd in jouw systeem.


In deze masterclass leer je:

 • hoe je deze (on)zichtbare wonden, overtuigingen, programma's, trauma en niet eigen-energieën effectief en met zachtheid bij jezelf kunt transformeren;
 • hoe je vrijer raakt van innerlijke conflicten
 • een voorzichtige eerste stap te maken om dit ook voor jouw cliënten te faciliteren.  

Het resultaat:

 • Je ervaart meer rust en ruimte; 
 • Er ontstaat meer flow in je leven en/of tijdens sessies met cliënten;
 • Je ervaart meer afstemming met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. 


Inhoud:

 • Energetische helen van (on)zichtbare wonden en programma's
 • Emotional Trauma Release Protocol
 • Emotional Freedom Technique (EFT)

Dit alles is inclusief maandelijkse Q&A. Data en links worden elke maand per email verstuurd. Er zal geen replay beschikbaar zijn van deze Q&A. 


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Martijn Regelink Hypnotherapie en NLP Coaching. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoud Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching het recht om aanvragen te annuleren.

Dit is wat je in ieder geval krijgt:

 • Uitgebreid naslagwerk op papier
 •  Audioprotocol 'Emotional Trauma Release
 • Maandelijkse Q&A 
 • Al het materiaal en updates in de huddle
 • sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

  Reviews op Facebook

  "The day after... ik ben niet van al te veel woorden zoals jullie weten Martijn & Monique maar ik vond het heel bijzonder om gisteren bij jullie te 'moeten' zijn en ben dankbaar voor het veld wat we samen hebben neergezet waarin in een hele diepe laag transformaties hebben plaatsgevonden. Dankbaar ook voor de tools en protocollen die ik ga inzetten in mijn privéleven en uiteindelijk ook ga gebruiken bij de mensen die naar mij komen voor begeleiding"
  sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Patricia Sun Weijgerse
  "Tja, hoe moet ik het omschrijven, bijna geen woorden voor, hoe essentieel en bijzonder deze dag voor mij was. Iedereen die ergens een training, nascholing, cursus wil volgen of alleen aan zichzelf wil werken raad ik aan éérst dit te doen! Belangrijk voor je werk met cliënten en je privéleven. Dank aan de hele groep en hopelijk tot in september!" 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Barbara Kregting
  "Ik ben superblij met wat jullie doen en doorgeven o een liefdevolle, heldere en inspirerende manier. Heb enorm genoten van deze dag en heb er ook veel baat bij gehad, en nu, twee weken later, nog steeds. Ik pas het sindsdien dagelijks toe, voor mezelf en in het werken met cliënten." 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Fokje Westerling

  Data en aanmelden

  Nu te boeken

  Emotional Release

  326,-

  147,- 

  exclusief btw.

  Wanneer? 2 november 2023

  Hoe laat? 9:30 - 16:00 uur

  Waar? Zuideinde 18a te Meppel

  Nu te boeken

  Emotional Release

  326,-
  147,-
  exclusief btw.

  Wanneer? 8 februari 2024

  Hoe laat? 9:30 - 16:00 uur

  Waar? Zuideinde 18a te Meppel

  Wil je eerst weten wat het complete Connecting With Source programma inhoudt?