hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Connecting With Source

Energy Release

Energy Release

Ontkoppel energetische banden met mensen, plekken, instanties en meer...

Soms zitten mensen of situaties energetisch nog aan je vast. Dit zorgt ervoor dat je energie van hen bij je draagt of je je eigen energie weggeeft. Dat is super vermoeiend en kan er ook voor zorgen dat je gedachten denkt of handelingen doet die eigenlijk helemaal niet van jou zijn. Dit haalt je van jouw eigen authentieke pad af waardoor je bijvoorbeeld onrust, onvrede, weinig zelfvertrouwen of vermoeidheid ervaart.


In deze masterclass leer je: 

 • hoe je de energetische verbinding met jezelf weer herstelt en de banden van lage frequentie met anderen kunt doorbreken; 
 • hoe je deze tool inzet tijdens sessies bij je cliënten. 

Het resultaat:

 • Je gaat ervaren dat het heel veel rust en ruimte geeft als je jouw systeem verlost van allerlei rommel die niet van jou blijkt te zijn;
 • Je leert cliënten hoe zij zich kunnen ontdoen van niet-eigen energieën. 

Inhoud:

 • Hartmeditatie/Metta
 • Energie Releases met protocol
 • Toepassing op jouw cliënten

Dit alles is inclusief maandelijkse Q&A. Data en links worden elke maand per email verstuurd. Er zal geen replay beschikbaar zijn van deze Q&A. 


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Martijn Regelink Hypnotherapie en NLP Coaching. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoud Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching het recht om aanvragen te annuleren.

Dit is wat je in ieder geval krijgt:

 • Uitgebreid naslagwerk op papier
 •  Het complete protocol op audio
 • Maandelijkse Q&A 
 • Al het materiaal en updates in de huddle
 • Reviews op Facebook

  "The day after... ik ben niet van al te veel woorden zoals jullie weten Martijn & Monique maar ik vond het heel bijzonder om gisteren bij jullie te 'moeten' zijn en ben dankbaar voor het veld wat we samen hebben neergezet waarin in een hele diepe laag transformaties hebben plaatsgevonden. Dankbaar ook voor de tools en protocollen die ik ga inzetten in mijn privéleven en uiteindelijk ook ga gebruiken bij de mensen die naar mij komen voor begeleiding"
  sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Patricia Sun Weijgerse
  "Tja, hoe moet ik het omschrijven, bijna geen woorden voor, hoe essentieel en bijzonder deze dag voor mij was. Iedereen die ergens een training, nascholing, cursus wil volgen of alleen aan zichzelf wil werken raad ik aan éérst dit te doen! Belangrijk voor je werk met cliënten en je privéleven. Dank aan de hele groep en hopelijk tot in september!" 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Barbara Kregting
  "Ik ben superblij met wat jullie doen en doorgeven o een liefdevolle, heldere en inspirerende manier. Heb enorm genoten van deze dag en heb er ook veel baat bij gehad, en nu, twee weken later, nog steeds. Ik pas het sindsdien dagelijks toe, voor mezelf en in het werken met cliënten." 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Fokje Westerling

  Data en aanmelden

  Beschikbaar

  Energy Release

  97,-
  37,-
  exclusief btw.

  Wanneer? 5 oktober 2023

  Hoe laat? 19:30 - 21:30 uur

  Waar? Online

  Beschikbaar

  Energy Release

  97,-

  37,- 

  exclusief btw.

  Wanneer? 14 december 2023

  Hoe laat? 19:30 - 21:30 uur

  Waar? Online

  Wil je eerst weten wat het complete Connecting With Source programma inhoudt?