hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Moeiteloos afvallen?

Wil jij eetgedrag ontwikkelen wat goed voor je is, zonder het gedoe van een dieet?

Download hier mijn gratis e-book

en ontdek het grote geheim achter het afvallen

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Makkelijk te redden met drie kleine maaltijden

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

" Hey Martijn hier even een mailtje van mij

Pff wat gebeurt er veel met mijn lijf. Ik ervaar het allemaal positief heb de hele dag een big smile op mijn gezicht en mensen die ik niet ken zeggen spontaan hallo tegen mij 😉 Ook kan ik mij redden met de drie kleine maaltijden.

Die 30 kg is een feit alleen moet ik ff de goede weg vinden wat eten betreft:-). En ik wil dat natuurlijk allemaal binnen 1 dag hahahahahahaha

Met bewegen gaat het ook goed. Ik beweeg sowieso iedere dag een extra half uur naast wat ik al beweeg. Op het werk loop ik vaker even naar achteren en weer terug. En ik word 's ochtends wakker met jou en ga 's avonds met jou naar bed (redactioneel: met mijn stem aangezien ze 2x daags een audiotape luistert). En ik moet je zeggen dat bevalt me super. Ik vind het een erg prettige meditatie.

Dank je wel dat je mij deze bijzondere reis laat ervaren en dat jij met mij mee reist om dit te laten slagen."

Janny

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

50% heeft overgewicht

Maar liefst 100.000 mensen hebben morbide obesitas, wat neer komt op 1% van de bevolking, volgens de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Vanaf 1980 is het aantal personen met obesitas verdrievoudigd! Het totale aantal mensen boven de 20 met overgewicht zit zelfs op 50%. 

De helft dus! 

Tijdens de Coronacrisis kwam ik een filmpje tegen van een man die de cijfers van de landen met Corona vergeleek. Wat bleek, in de landen met hoge mate van obesitas (Veel Europese landen, USA, Canada) was er sprake van exponentieel hogere sterftecijfers door Corona dan andere landen (zoals Thailand, China, Japan).

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Meest revolutionaire afslankmethode

De Hypnotische Maagverkleining is de meest revolutionaire en effectieve afslankmethode. Met dit systeem plaatsen we een maagband in het onbewuste.


Eten is namelijk puur gedrag, dat door je hersenen wordt aangestuurd. Door gebruik te maken van de nieuwste hypnosetechnieken kun je op een blijvende manier de verandering teweeg brengen. Mét de voordelen van de 'echte'  maagband.
Een groot verschil met de 'echte' maagband is dat je met de virtuele maagband ook alle mentale facetten aanpakt. Sommige van deze mentale zaken worden in het traject binnen het ziekenhuis vaak wel even 'aangeraakt'. Maar hier wordt nooit op onbewust niveau aan gewerkt. In ieder geval niet zoals dat bij hypnotherapie gebeurt.


De hypnotische maagverkleining is ook nog eens veel effectiever. Waar 50% van de mensen met een echte maagband hier baat bij heeft, laat de hypnotische maagverkleining een slagingspercentage van 82,4% zien. En zonder lichamelijke slachtoffers!


Overgewicht is vaak ontstaan uit bepaalde levensgebeurtenissen. Je zoekt het heil dan in voedsel en je rekt je eigen grenzen vervolgens op. Doe je dit een geruime tijd, dan ontstaat er een patroon in je hersenen dat vervolgens continue wordt herhaalt.

Met de hypnotische maagverkleining plaatsen we dus niet alleen een maagband waardoor je sneller een vol gevoel hebt. We pakken daarbij ook de achterliggende triggers aan. Eigenlijk datgene waardoor je op onbewust niveau telkens weer die neiging naar voedsel hebt. Het is dus uitermate geschikt voor mensen die vanuit automatisme gewoon teveel en het verkeerde voedsel eten. We resetten je brein op dat gebied naar zijn oorspronkelijke staat. Feitelijk is de maagband binnen het traject slechts een hulpmiddel om het gedrag definitief te kunnen veranderen.

Hypnotische Maagverkleining (HM) Standaard Traject

Het HM Standaard Traject bestaat uit 3 tot 5 sessies transformatieve therapie. Over het algemeen zijn dit 2 sessies hypnotherapie en 1 sessie energetische therapie. 


 

Tijdens de eerste sessie doen we een voorgesprek en pakken we echte probleem aan dat zit achter het over-eten middels Transformatieve Therapie

Tevens werken we met 'delen' en hypnose. De meeste mensen merken dan al de eerste verschillen.

Het kan zijn dat er meerdere sessies nodig zijn om eerst het echte probleem onder het eetgedrag op te lossen. In dat geval schuift de plaatsingssessie (sessie 2) op. 


Tijdens de tweede sessie plaatsen we de hypnotische maagverkleining. 

Hierna krijg je een mp3 audiobestand van ruim 15 minuten mee dat dagelijkse beluisterd dient te worden. Tevens ontvang je een ruim 10 pagina tellend document met informatie over voeding. Informatie waarvan velen denken dat ze ermee bekend zijn maar waarbij de realiteit toch anders blijkt te zijn.


In de derde sessie pakken we andere achterliggende zaken aan zoals zelfvertrouwen, beweging en eventuele aan eten gekoppelde overtuigingen.

 

Sessie 4 en 5 staan op afroep. Dat wil zeggen dat de 4e sessie twee maanden na de 3e sessie gepland wordt. Wanneer het goed gaat wordt deze twee maanden doorgeschoven. Na een half jaar wordt hij verwijderd en is hij op afroep. Soms komt het namelijk voor dat we later dingen meemaken die toch weer effect blijken te hebben op ons eetgedrag. Dat kunnen we dan in die sessies aanpakken. 

Veel vaker voorkomend is dat sessie 4 en 5 niet meer nodig zijn omdat het gewoon heel goed gaat.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Megatransformatie

Deze dame is inmiddels al vele jaren blij met haar nieuwe eetgedrag. En velen zijn haar inmiddels gevolgd... 

Alle voordelen nog even op een rij:

 • Sneller een vol gevoel hebben, net als bij een 'echte' maagband
 • Geen last van complicaties, wondpijn, narcose of andere    chirurgische nadelen
 • Vele malen goedkoper
 • Blijvende verandering in eetgedrag waardoor je slank blijft
 • Motivatie om je doel te bereiken op onbewust niveau
 • Het verlangen om je lichaam te bewegen wordt verhoogd
 • Je verlangen naar voedzaam en gezond voedsel wordt verhoogd
 • Achterliggend ontstaan van overgewicht wordt aangepakt (indien aanwezig)
 • Je werkt naar je eigen gepersonaliseerde streefgewicht toe op onbewust niveau
 • Langzaam maar stabiel afvallen is beter dan ineens snel
 • Extra bonusaudio 'dagelijkse meditatiehypnose' t.w.v. € 19,99

Past dit bij jou?

Klik dan snel op de button hieronder, want dit kan wel eens een levens veranderende beslissing zijn!

Nog meer ervaringen

 "Precies 1 jaar geleden! Nu 27 kg armer (en vele kledingstukken) maar wat ben ik blij!!!!

Mijn hart is een heel stuk verbeterd (Martijn: deze mevrouw had behoorlijk ernstige hartproblemen), Ik heb veel meer energie en mijn hart klopt keurig. Vochthuishouding is aardig in balans. Ben gewoon een ander mens aan het worden.

Je wil niet weten hoe dankbaar ik ben (wij zijn !! hele gezin wordt er blij van!) “

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Else

"Op 15 januari 2018 kwam ik voor het eerst voor een sessie bij Martijn. Vanaf deze dag is mijn leef/eetgedrag veranderd.

Ik was op deze dag 124.7 kilo. Enkele sessies verder walg ik van suikers, eigenlijk vanaf de eerste sessie al.

Ben ik nu 104.3 kilo  (19 mei). Belangrijkste is natuurlijk de Viscerale Vetwaarde. Die is van 12 % naar 10 % gedaald.

Ik beweeg nu ook meer en eet automatisch gezond elke dag."

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Kathleen - Winterswijk

"Ik ben al jaren aan het afvallen maar je snapt het al , ik kom net zo snel en nog meer in kilo’s aan. Daar baalde ik ontzettend van. Na een waarschuwing van mijn huisarts wilde ik nog één ding proberen en dat was hypnotherapie. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar ging er vol overgave in. Ik voelde me helemaal op mijn gemak bij Martijn. Hij heeft eerst uitgelegd wat de bedoeling was en wat de leefregels waren. Ik heb 3 keer bij hem een sessie gevolgd en ben inmiddels 16 kilo kwijt. Heb nu nog 2 keer een sessie over als het even niet meer lukt. Dan kan ik hem bellen en kan er dan zo snel mogelijk weer tussen gepland worden. Ik heb geen behoefte meer om alle kasten door te gaan om iets te vinden wat ik  kan eten. Ik kan rustig door een winkel lopen zonder dat ik allerlei verleidelijke dingen moet meenemen. Af en toe trakteer ik mezelf op iets lekkers want ik vind dat ik dat heb verdiend. Ik voel me prima en ga op weg om 30 kilo af te vallen. Zit nu ruim op de helft en dat voelt helemaal top.

Martijn nogmaals bedankt!"

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ans - Vorden
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

In 3 stappen naar een slanke jij!

In de eerste plaats wil ik je feliciteren met je keuze. Hieronder lees je hoe nu verder. 

1. Vul een intakeformulier in via onderstaande button.

2. Na ontvangst wordt je binnen 3 werkdagen door mij gebeld voor een afspraak.

3. We gaan aan de slag!