sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

      Connecting With SourceLightbody Activation

Lightbody Activation

We gaan nu een flinke stap verder. Het is zeer aan te bevelen deze workshop pas te volgen wanneer je al minimaal 3 maanden dagelijks actief bent geweest met je eigen proces met behulp van de dagelijkse routine, energy release en/of emotional release. 


De lightbody activation is een intense en krachtige tool waarbij je je lichtlichaam activeert. Je lichtlichaam bevat alle programma's, opgeslagen van lage frequente energielagen, pijn en emotie en je zet hier de intentie om alles van lage frequentie uit je systeem te duwen. 


De Lightbody Activation is op spritiueel niveau een zeer krachtige methodiek. 

Deze workshop  wordt gegeven door Abraham van Putten en Monique Schmetz. 

Abraham van Putten is nauw betrokken bij het werk van Altazar Rossiter. Altazar is energiewerker, spiritueel meester en coach en begeleidt vele bekenden in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spiritueel werk. Zo is hij op dit moment de spirituele leraar van Robert Bridgeman. 

Robert verteld in de podcast van Jorn Luka hoe belangrijk het werk van Altazar Rossiter is voor hem. 


Inhoud

 • Voorbereiding op de Lightbody Activatie
 • Lightbody Activatie


Deelname aan deze connecting with source-masterclass is enkel mogelijk nadat er aan de Your Daily Routine, Energy Release en Emotional Release is deelgenomen. 


Dit alles is inclusief maandelijkse Q&A. Data en links worden elke maand per email verstuurd. Er zal geen replay beschikbaar zijn van deze Q&A. 


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Martijn Regelink Hypnotherapie en NLP Coaching. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoud Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching het recht om aanvragen te annuleren. 


Alle live masterclass zijn inclusief koffie, thee, versnapering en exclusief lunch. 

Je kunt je eigen lunch meenemen. In de buurt zijn er voldoende lunchmogelijkheden. 

Dit is wat je in ieder geval krijgt:

 • Uitgebreid naslagwerk op papier
 •  Audioprotocol 'lightbody activation'
 • Maandelijkse Q&A 
 • Al het materiaal en updates in de huddle
 • hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

  Reviews op Facebook

  "The day after... ik ben niet van al te veel woorden zoals jullie weten Martijn & Monique maar ik vond het heel bijzonder om gisteren bij jullie te 'moeten' zijn en ben dankbaar voor het veld wat we samen hebben neergezet waarin in een hele diepe laag transformaties hebben plaatsgevonden. Dankbaar ook voor de tools en protocollen die ik ga inzetten in mijn privéleven en uiteindelijk ook ga gebruiken bij de mensen die naar mij komen voor begeleiding"
  sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Patricia Sun Weijgerse
  "Tja, hoe moet ik het omschrijven, bijna geen woorden voor, hoe essentieel en bijzonder deze dag voor mij was. Iedereen die ergens een training, nascholing, cursus wil volgen of alleen aan zichzelf wil werken raad ik aan éérst dit te doen! Belangrijk voor je werk met cliënten en je privéleven. Dank aan de hele groep en hopelijk tot in september!" 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Barbara Kregting
  "Ik ben superblij met wat jullie doen en doorgeven o een liefdevolle, heldere en inspirerende manier. Heb enorm genoten van deze dag en heb er ook veel baat bij gehad, en nu, twee weken later, nog steeds. Ik pas het sindsdien dagelijks toe, voor mezelf en in het werken met cliënten." 
  hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
  Fokje Westerling

  Data en aanmelden

  Binnenkort beschikbaar

  Lightbody Activation

  197,- 

  exclusief btw.

  Wanneer? Binnenkort bekend

  Hoe laat? 9:30 - 16:00 uur

  Waar? Zuideinde 18a te Meppel

  Wil je eerst weten wat het complete Connecting With Source programma inhoudt?