hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Aanbod & Tarieven

Transformatieve therapie

Minimaal 3 sessies, ook online!

Je goed voelen zonder reden

Stoppen met roken

Slechts één sessie

In één sessie een niet roker worden

Hypnotische maagverkleining

Traject van 3 - 5 sessies

Afvallen zonder dieet

Basis opzet transformatieve therapie 

Voorafgaand aan een behandeltraject van drie of meer sessies is er altijd eerst telefonisch contact. Tijdens dit gesprek worden eventuele vragen beantwoord en krijgen we beide een goede indruk van elkaar. 

Sessie 1

Tijdens de eerste sessie gaan we  nader in op de problematiek. Bijna altijd komt iemand met een probleem wat eigenlijk alleen maar een gevolg is van het echte probleem. Via de ‘BUR methodiek’ dient het echte probleem te worden achterhaald.

Het doel is om in deze sessie ook meteen te beginnen met het oplossen van het probleem. Dit kan met hypnotherapie of energetische therapie.


Sessie 2

In de tweede sessie bespreken we welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden en bepalen we wat er vervolgens aanpakt dient te worden.

Afhankelijk van wat je nodig hebt pas ik Illumination of Hypnotherapie toe om een gevoel volledig los te laten of te veranderen.


Sessie 3

In de derde sessie beoordeel ik wat nodig is. Hier kunnen we restjes weghalen en gaan we aan de slag met je tijdslijn/toekomst.


Vervolg

In overleg kunnen we samen besluiten het basistraject te vervolgen met meer sessies. Misschien heeft het echte probleem gewoon meer aandacht nodig of zijn er andere problemen aan het licht gekomen, die opgelost dienen te worden.

Indien nodig kun je eventueel overstappen op het halfjaar traject wanneer je binnen alle facetten van je leven het maximale eruit wil halen.  

Samengevat

Transformationele therapie omvat datgene wat jouw probleem oplost. Dit kan hypnotherapie, energetische therapie (sjamanisme) of NLP-coaching zijn. 

Een basistraject Transformationele Therapie bestaat uit minimaal 3 sessies met een mogelijkheid tot uitbreiding met 3 tot 6 sessies. 
De tijdsduur van een sessie bedraagt 2 tot 3 uur.
Annulering tot uiterlijk 24 uur voor de sessie anders zijn hier kosten aan verbonden.

Er is geen vergoeding vanuit je zorgverzekering mogelijk. 

Tarieven Transformatieve Therapie

Deze tarieven zijn per sessie, inclusief 21% B.T.W. 

Energetische Therapie: € 262,50

Hypnotherapie: € 211,75


Halfjaartraject: Deze tarieven vind je hier.

De tarieven voor stoppen met roken vind je hierBetaling

1-op-1 sessies transformatieve therapie:

Betaling per sessie, contant of achteraf overmaken via de bank middels de factuur die je via de e-mail ontvangt. 

Halfjaartraject: 

Maandelijks afschrijving  

Online of Workshop: 

Online via iDeal. Opgave via mijn Stoppen met Roken pagina. 

Masterclasses voor therapeuten: 

Online via iDeal. Opgave via mijn pagina Trainingen.  


Vergoeding

Helaas worden de kosten voor mijn diensten niet vergoed door de zorgverzekeraars. 

Annulering

Zoals aangegeven heb ik tijd voor je gereserveerd. Tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak kan deze telefonisch via 0620673363 of per e-mail worden verzet/geannuleerd. 

Bij het annuleren van een afspraak binnen 24 uur van de afspraak, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt er € 125,- in rekening gebracht.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Het leven bestaat uit keuzes en jij hebt al een belangrijke keuze gemaakt door jezelf te informeren of NLP en Hypnose je kan helpen. Daar mag je trots op zijn, want weinig mensen durven in die spiegel te kijken!

Vertrouwen…. is eigenlijk het toverwoord in alles. Met regelmaat mag ik ervaren wat voor ongelooflijk vertrouwen kinderen kunnen hebben. Toen mijn kinderen in een speeltuin speelden en van een hoog object wilden springen, stond ik er regelmatig onder om ze op te vangen. Zonder enige twijfel waagden ze de sprong. Dat vertrouwen in een goede afloop is ook van doorslaggevend belang binnen therapie. 

Misschien kun jij je nog wel zo’n moment herinneren dat je vol vertrouwen ergens in bent gestapt… en zonder uitzondering is dat altijd een succes geworden, toch? 

Hoe zou het zijn wanneer je dat gevoel vaker zou hebben? Of zelfs elke dag?

Zij sprongen... 

“Ik kan alleen maar zeggen: het gaat heel goed. Jouw sessies hebben mij van enorme, reuzen grote problemen afgeholpen. Daardoor gaat de rest nu ook verdwijnen. Volgens  mij ben ik met het laatste fysieke probleempje bezig; nog een zeer korte tijd, hooguit een paar dagen, en dan ga ik lopen springen en juichen!!! Wat ben ik blij, dat ik in het najaar heb doorgezet. Ik wist dat dit voor mij de enige oplossing was om nog uit de ellende te komen. En ik heb gelijk gekregen. Hoera!!”
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Elly

Hoi Martijn,

Zoals afgesproken even een terugkoppeling van de sessie. Het gaat goed met me.

Ik merk subtiele veranderingen en dat werkt door in mijn omgeving 😃

De laatste weken van het jaar waren wisselend. Daar bedoel ik mee dat het wat lastig was voor mij om niet in oude valkuilen te trappen. Dat gebeurde wel, maar ik werd en word me daar steeds meer van bewust. En wanneer dat nu toch gebeurd, merk ik het sneller op. Waar ik voorheen dan boos werd op mijzelf kan ik daar nu met zachtheid naar kijken.

Dankjewel ☺️

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Amber

"Bij deze wil ik jouw bedanken dat jij mij geholpen  hebt mijn wereld weer te verbeteren. Ik durf weer op de autobaan te rijden. Ik voel mij rustiger,  energieker, maar vooral weer blijer met mezelf.  Voor mij is dat het allerbelangrijkste wat er is. Ik mag nu door jouw behandelingen weer mezelf zijn. Dankjewel daarvoor!!! Ik zou het iedereen aanraden die grote hobbels op zijn weg ziet liggen en angsten bij zich heeft laat je helpen door jouw. Je wereld wordt weer een stukje mooier."
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Rita

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is lid van de beroepsvereniging V.H.E.N. Zoals de W.K.K.G.Z. voorschrijft wordt tevens door deze beroepsvereniging de klachtenregeling verzorgt.