hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Aanbod & Tarieven

Vanaf heden zijn mijn sessie deels declarabel bij de zorgverzekering. 

Let er wel op dat je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. 

Meer informatie...

Overzicht van het aanbod

Energetische Hypnotherapie

Basistraject is 3 sessies, ook online!

Je goed voelen zonder reden. 

Lees hieronder de opzet van het basistraject. 


Stoppen met roken

Slechts één sessie

In één sessie een niet roker wordenHypnotische maagverkleining

Traject van 3 - 5 sessies

Afvallen zonder dieetBasis opzet Energetische Hypnotherapie 

Voorafgaand aan een behandeltraject van drie of meer sessies is er altijd eerst telefonisch contact. Tijdens dit gesprek worden eventuele vragen beantwoord en krijgen we beide een goede indruk van elkaar. 

In de 2 tot 3 uur durende sessies gaan we intensief met elkaar aan het werk om jouw probleem te transformeren. Dit kan intensief zijn. Het advies is daarom om hiervoor een dag 'vrij' te nemen. 


Sessie 1

Tijdens de eerste sessie gaan we  nader in op de problematiek. Bijna altijd komt iemand met een probleem wat eigenlijk alleen maar een gevolg is van het echte probleem. Via de ‘BUR methodiek’ dient het echte probleem te worden achterhaald.

Het doel is om in deze sessie ook meteen te beginnen met het oplossen van het probleem met Energetische Hypnotherapie. Dit is een combinatie van energetisch werk, hypnotherapie en NLP technieken. 


Sessie 2

In de tweede sessie bespreken we welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden en bepalen we wat er vervolgens aanpakt dient te worden.


Sessie 3

In de derde sessie beoordelen we samen wat nodig is. Soms kan het zijn dat er een nieuwe laag ontstaat die losgelaten dient te worden, soms is het echte probleem ook al opgelost en kunnen we aan de slag met je toekomst. 


Vervolg

In overleg kunnen we samen besluiten het basistraject te vervolgen met meer sessies. Misschien heeft het echte probleem gewoon meer aandacht nodig of zijn er andere problemen aan het licht gekomen, die opgelost dienen te worden.

Indien nodig kun je eventueel overstappen op het halfjaar traject wanneer je binnen alle facetten van je leven het maximale eruit wil halen.  

Samengevat

Transformationele therapie omvat datgene wat jouw probleem oplost. Dit kan hypnotherapie, energetische therapie (sjamanisme) of NLP-coaching zijn. 

Een basistraject Transformationele Therapie bestaat uit minimaal 3 sessies met een mogelijkheid tot uitbreiding met 3 tot 6 sessies. 
De tijdsduur van een sessie bedraagt 2 tot 3 uur.
Annulering tot uiterlijk 24 uur voor de sessie anders zijn hier kosten aan verbonden.

Er is gedeeltelijke vergoeding vanuit je zorgverzekering mogelijk.

Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Energetische Hypnotherapie: € 250,-

Deze tarieven zijn per sessie, inclusief 21% B.T.W. 

 

De facturatie hiervan is per sessie.  

Let op: dit is onafhankelijk van de tijd die we ervoor nodig hebben met een maximum van 2,5 uur. 


Uitzonderingen op bovenstaande tarief:

Halfjaartraject: Deze tarieven vind je hier.

Stoppen met roken. Deze tarieven vind je hier


Betaling

1-op-1 sessies Energetische Hypnotherapie:

Betaling per sessie, contant of achteraf overmaken via de bank of iDeal middels de factuur die je via de e-mail ontvangt. 

Halfjaartraject: 

Maandelijks afschrijving  

Online diensten of workshops: 

Online via iDeal na opgave via de betreffende pagina. 

Masterclasses voor therapeuten: 

Online via iDeal na opgave via de betreffende pagina. 


Annulering

Zoals aangegeven heb ik tijd voor je gereserveerd. Tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak kan deze telefonisch via 0620673363 of per e-mail worden verzet/geannuleerd. 

Bij het annuleren van een afspraak binnen 24 uur van de afspraak, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt er 50% van de factuurprijs in rekening gebracht.

Vergoedingen


hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Beroepsvereniging

Sessies van Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching worden deels vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars binnen de alternatieve geneeswijzen of complementair en aanvullende zorg. Je vindt de AGB-code op de factuur. Deze vergoeding dient zelf ingediend te worden bij de zorgverzekeraar. Raadpleeg de voorwaarden van je zorgverzekering. 


Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor declaratie of de voorwaarden van de zorgverzekeraars.  

Alle door ons te verstrekken gegevens staan op de factuur.

Wat te doen indien een zorgverzekeraar de factuur niet vergoed? Staan al je gegevens er wel op, zoals:

  • geboortedatum
  • volledige juiste naam
  • klant/polisnummer van je zorgverzekering. 

Voor meer informatie rondom de vergoedbaarheid klik je op het CAT-logo hiernaast of de button hieronder.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Keuzes

Het leven bestaat uit keuzes en jij hebt al een belangrijke keuze gemaakt door jezelf te informeren of NLP en Hypnose je kan helpen. Daar mag je trots op zijn, want weinig mensen durven in die spiegel te kijken!

Vertrouwen…. is eigenlijk het toverwoord in alles. Met regelmaat mag ik ervaren wat voor ongelooflijk vertrouwen kinderen kunnen hebben. Toen mijn kinderen in een speeltuin speelden en van een hoog object wilden springen, stond ik er regelmatig onder om ze op te vangen. Zonder enige twijfel waagden ze de sprong. Dat vertrouwen in een goede afloop is ook van doorslaggevend belang binnen therapie. 

Misschien kun jij je nog wel zo’n moment herinneren dat je vol vertrouwen ergens in bent gestapt… en zonder uitzondering is dat altijd een succes geworden, toch? 

Hoe zou het zijn wanneer je dat gevoel vaker zou hebben? Of zelfs elke dag?

Zij sprongen... 

“Ik kan alleen maar zeggen: het gaat heel goed. Jouw sessies hebben mij van enorme, reuzen grote problemen afgeholpen. Daardoor gaat de rest nu ook verdwijnen. Volgens  mij ben ik met het laatste fysieke probleempje bezig; nog een zeer korte tijd, hooguit een paar dagen, en dan ga ik lopen springen en juichen!!! Wat ben ik blij, dat ik in het najaar heb doorgezet. Ik wist dat dit voor mij de enige oplossing was om nog uit de ellende te komen. En ik heb gelijk gekregen. Hoera!!”
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Elly

Hoi Martijn,

Zoals afgesproken even een terugkoppeling van de sessie. Het gaat goed met me.

Ik merk subtiele veranderingen en dat werkt door in mijn omgeving 😃

De laatste weken van het jaar waren wisselend. Daar bedoel ik mee dat het wat lastig was voor mij om niet in oude valkuilen te trappen. Dat gebeurde wel, maar ik werd en word me daar steeds meer van bewust. En wanneer dat nu toch gebeurd, merk ik het sneller op. Waar ik voorheen dan boos werd op mijzelf kan ik daar nu met zachtheid naar kijken.

Dankjewel ☺️

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Amber

"Bij deze wil ik jouw bedanken dat jij mij geholpen  hebt mijn wereld weer te verbeteren. Ik durf weer op de autobaan te rijden. Ik voel mij rustiger,  energieker, maar vooral weer blijer met mezelf.  Voor mij is dat het allerbelangrijkste wat er is. Ik mag nu door jouw behandelingen weer mezelf zijn. Dankjewel daarvoor!!! Ik zou het iedereen aanraden die grote hobbels op zijn weg ziet liggen en angsten bij zich heeft laat je helpen door jouw. Je wereld wordt weer een stukje mooier."
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Rita

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Geschillenregeling

Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is lid van de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten).

Zoals de W.K.K.G.Z. voorschrijft wordt tevens door deze beroepsvereniging de klachtenregeling verzorgt. Klik hieronder of hiernaast op het logo voor de geschillen en klachtenregeling van de GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten).