Aangenaam kennis met je te maken!


Ik ben Martijn

Missie

Het bieden van de beste hulp in het ont-wikkelen van alle belemmeringslagen die mensen zich ervan weerhouden zichzelf te kunnen zijn. 

Dit kunnen mentale lagen, belemmerende overtuigingen, gevoels- / emotionele lagen of energetische lagen zijn. 

Middels therapie en coaching op onbewust niveau, gebruik makend van de meest transformatieve vormen van therapie die er bestaan:


Hypnotherapie, Energetische Therapie / Illumination (sjamanisme) en NLP


Al jaren ben ik bijzonder geïnteresseerd in oude culturen en gebruiken. De wereld van NLP en Hypnotherapie heeft me op het pad van de sjamaan gebracht, met als doel het volbrengen tot Full Mesa Carrier binnen het Inca Sjamanisme. De mensen in deze oude culturen bedreven healingsmethoden die lange tijd vergeten zijn. 

Nu is de westerse wereld klaar om hiermee kennis te maken. Mijn missie is om deze twee werelden bij elkaar te brengen in persoonlijke coaching en therapie op een laagdrempelige en nuchtere wijze.  


"        Wanneer we in verbinding zijn met onze ware kleur en identiteit zijn we in staat de wereld een stuk mooier te maken.           


Van winkel naar hypnose

Dat kan alleen werken wanneer je ergens gepassioneerd over bent geworden.  Veel mensen doen niet, wat ze echt leuk vinden. 


Passie en plezier herken je in mensen, het is die twinkel in de ogen, de rust en plezier die ze uitstralen wanneer ze met hun passie bezig zijn. Dit zie je terug in mensen die van hun hobby hun werk maken. Dan is het ook geen werk... 

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Hypnosetrainer

Toen ik 8 jaar geleden met hypnose begon, werkte ik voornamelijk op basis van protocollen. Ik was immers net begonnen en de basis heb je net onder de knie. Inmiddels zijn de toepassing van NLP en Hypnose volledig verweven in mijn sessies, die ik voor een groot gedeelte vanuit mijn intuïtie doe.

Toen Edwin Selij, Master Hypnosetrainer en eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa, mij vroeg om voor hem te werken als hypnosetrainer, hoefde ik niet lang na te denken. 

Inmiddels sta ik ruim een jaar voor de ‘klas’ en geven we online les aan zelfs 150 personen tegelijk.


Als trainer ben ik getoetst en sta ik ingeschreven in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). 


Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

Mijn Stoppen met Roken Masterclass is geaccrediteerd als HBO bijscholing door het KTNO. 

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Beroepsgerichte diploma's

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

NLP Practitioner en Master Practitioner

@Robin Stevens 
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Hypnose Practitioner, Master Practitioner en Hypnotherapeut

@Hypnose Instituut Nederland

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Psychosociale Basiskennis (volgens Plato normen)

@NOGG

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Advanced Scientific Hypnosis; EEG Neurofeedback & Emotion Replacement Therapy

@Tom Silver, US Board of Clinical Hypnosis, Tom Silver Institute of Hypnosis

Mijn aanbod

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Transformatieve Therapie

De doeltreffende combinatie van Hypnotherapie, NLP en Energetische Therapie.


hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Stoppen met Roken

In één sessie een niet-roker worden.hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Hypnotische Maagverkleining

Een traject van 5 sessies waarin alle facetten van het eetgedrag aangepakt worden, inclusief de hypnotische maagverkleining.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Angst voor honden

Hoi Martijn, Dank voor je belangstelling. Het gaat heel erg goed met me.

Stoer ben ik al een aantal keren toch richting honden gelopen. Niets gebeurd.
Vogel (haar eigen hond) heeft twee honden die hij “niet moet”, maar daar kunnen we mee leven.
Ik steun mezelf als het nodig is: “Komt goed”.
Dank, ik probeer in het NU te leven, het leven is toch al zo kort.
Ik heb heel veel aan onze sessie gehad. Als ik in Winterswijk was blijven wonen had ik vaker een sessie met je gewild.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars

Je moet het eerst geprobeerd hebben

Eind november ben ik bij je geweest, omdat ik angst had om bij iemand in de auto te stappen door een voorval medio juli 2015; door dit voorval voelde ik me niet veilig en herhaalde het “filmpje” zich steeds als ik bij iemand in de auto zat.

Zo wilde ik niet verder; dus ben opzoek gegaan naar iemand wie me er mee zou kunnen helpen. Zo doende ben ik bij Martijn terecht gekomen. Het idee dat je ineens van je angst af kunt zijn, gaf mij het gevoel dat ik het moest proberen om er pas daarna over te kunnen oordelen. Die kans heb ik genomen, en juist, je raadt het al, ik ben van mijn angst af. Ik stap met een veilig gevoel weer bij iemand in de auto. Het voelde eerst wat onwennig om over je angst te moeten gaan praten, maar als de hoge woorden eruit zijn voelde ik me vertrouwd, Aan het eind van de afspraak had ik een veilig gevoel, geen angst meer. Persoonlijk is mijn mening dat je het eerst geprobeerd moet hebben, voordat je je mening er over kan geven. Dus grijp die kans en ga er voor, anders zal je met je angst blijven zitten.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een blije niet-roker!

2 September heb ik om 17.20 uur mijn laatste sigaret gerookt. Voor jou sessie. Na jouw sessie heb ik niet meer gerookt, sterker nog ook geen trek meer aan gehad. Ben nu 3 weken rookvrij en voel me goed. Heb mijn laatste sigaretten verkreukeld en weggegooid de avond van de sessie. 

Mensen om me heen zijn verbaasd. Heb gezegd hoe en wat en dat het zeker te overwinnen is. Ik wil je dan ook heel erg bedanken, dat je samen met mij de sigaret definitief uit mijn leven hebt gehaald.

 

Een blije NIET ROKER!

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarom nog langer wachten?

Wat zegt je gevoel? 

Ja ik wil mijn probleem oplossen