hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Moeiteloos stoppen met roken?

Wil jij een niet-roker zijn en...
de controle over je gezondheid terugpakken?

Gemeten slagingspercentage van 87%!

Download hier mijn gratis e-book

en ontdek het grote geheim achter het stoppen met roken

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Te mooi om waar te zijn?


Je bent niet voor niks op mijn site gekomen. Misschien heb je van iemand gehoord over het moeiteloos stoppen met roken of kreeg je de tip om eens te kijken op mijn site. Hypnotherapie is misschien wel de meest effectieve manier om gedrag te veranderen omdat het effect heeft op het onbewuste deel van je brein, daar waar als ons automatische gedrag vandaan komt.


   Het kan dus echt!  

Hoe Nancy het heeft ervaren


"Vorige week zaterdag, met Martijn aan mijn zijde, had ik een bijzondere hypno-sessie om te stoppen met roken. Een moment van besef... Ik voel mij niet meer verslaafd. Ik voel mij bevrijd.
Iedere dag ervaar ik een prikkel, die net zo snel verdwijnt. De dagen verstrijken en de tijd tussen deze prikkels worden verlengd. Het nicotine monster verkleint, mijn lichaam heelt.
Mijn geest ervaart een nieuwe manier van kalmte. Het gif verdwijnt dag bij dag uit mijn longen, uit mijn lichaam. Mijn wens is uitgekomen en Martijn benoem ik tot ridder. 


Ik heb geen problemen met de geur die ik op straat tegenkom.
Wel de motivatie om anderen te helpen. Er zullen iedere dag nieuwe ervaringen bijkomen en daar kijk ik vol enthousiasme naar uit. Nieuwe geuren en smaken zullen mijn wereld doen verwonderen, meer en meer zuurstof in mijn cellen zullen een wezenlijk verschil bieden in mijn kijk op een dag. 


Blijheid overheerst!


Bedankt Martijn, ik bewonder je kracht en support jouw werk."

Nancy

Stoppen met Roken (SMR) Standaard sessie

Een standaard stoppen met roken sessie is
1 één-op-één sessie. Dit is, zeg maar, de Rolls Royce onder het stoppen met roken-traject.

Hierin pakken we alle relevantie delen aan die op onbewust niveau gekoppeld zijn aan het roken. Door gebruik te maken van hypnose zijn we in staat om de taal van het onbewuste te spreken en daar een mentale bom te legen op het rookgedrag.


Het grote voordeel van dit traject is dat we in staat zijn om in te gaan op persoonlijke zaken. Tevens krijg je na de sessie een audiobestand mee die je tijdens de eerste weken, of naar behoefte, kunt beluisteren.


In deze 3 uur durende sessie transformeer jij naar een niet-roker en wandel je dus ook als niet-roker de deur uit. En misschien is dat even wennen in het begin. Maar geloof me, je wil al snel niet meer anders!

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Stoppen met Roken (SMR)

Online Traject

Het SMR Online Traject is een vrij uniek traject in Nederland. Het combineert het allerbeste van veranderingstherapie, hypnose en online anonimiteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Je doet dit volledig op je eigen tempo. Het is een maandtraject (maar jij mag er natuurlijk net zo lang over doen als dat je wil) waarbij je middels een werkboek, mijn e-book, video's en audio's meegenomen wordt. In de online e-learning leeromgeving neem ik je stapsgewijs door alle facetten mee. 

Tijdens dit traject ben je eerst voornamelijk met bewustwording bezig door ook zelf over dingen na te denken. Middels ondersteuning en uitleg via tekst en video's doorloop je feitelijk hetzelfde proces als dat je zou doen wanneer in bij mij in de stoel zou zitten.


Ook hierbij krijg je natuurlijk de ondersteunende audio mee.


Martijn Regelink Hypnotherapie

Sinds 2014 een niet-roker!

Deze dame is inmiddels al vele jaren een niet-roker. En velen zijn haar gevolgd... 

Alle voordelen nog even op een rij

  • Snel en makkelijk stoppen met roken
  • Stoppen met roken zonder die drang
  • Volledig op je eigen tempo zonder je eigen huis uit te hoeven
  • Oplossen van datgene wat er onbewust achter het rookgedrag zit
  • Gebruik maken van de meest effectieve hypnosetechnieken
  • Ondersteuning middels audio
  • In hypnose in je eigen stoel of bed, gewoon thuis
  • Professionele nazorg en meerdere contactmomenten
  • Zeer voordelig in vergelijking met andere trajecten

Past dit bij jou?

Klik dan snel op de button hieronder want dit kon wel eens een levens veranderende beslissing zijn!

Enkele reacties na een online Workshop

Welke is geschikt voor jou? 

SMR Standaard Sessie

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
€ 300,-

Twee sessies verpakt in één sessie van 3 uur, volledige persoonlijke aandacht. 

De Rolls Royce onder het stoppen met Roken.

SMR Online Traject

Martijn Regelink Hypnotherapie

€ 150,-

Het gemak van Online,  je eigen tempo inclusief de voordelen van hypnose.