Stoppen met Roken Masterclass

Ga direct naar het aanbod


Wil jij hogere slagingspercentages? 

Of cliënten die willen stoppen met roken?

Wil jij hier je specialiteit van maken?

Een unieke en zeer succesvolle hypnosetechniek leren?


Toen ik begon met hypnotherapie wist ik niet precies wat mijn specialiteit zou worden.
Dus ik pakte een doelgroep die redelijk groot is. 

Later bleek dat ik zeker wel affiniteit met stoppen met roken heb. 

Een heel goede reden om een bijdrage te leveren aan een rookvrij Nederland. 


Het geheim achter succesvol stoppen met roken...

We weten allemaal dat roken slecht voor ons is.

 • Waarom ervaren mensen dan toch telkens weer die trigger?
 • Hoe kan het dat de één wel in één keer probleemloos stopt en de ander niet?
 • Hoe zit dat in het brein?
 • Wat is dan het grote geheim achter succesvol stoppen met roken?
 • Wanneer is iemand dan ook echt gestopt?
 • Allemaal vragen die de revue passeren.

Dat roken één van de grootste ziekmakers is, is wel duidelijk. Een interessante open brief over gezondheid in het daglicht van de maatregelen rondom het Corona Virus van een internist uit het UMC in Utrecht lees je in bijgaande link.

Zeer interessant om te lezen, mijn inziens, omdat hier de noodzaak van compleet andere maatregelen duidelijk wordt.

Waarom deze masterclass?

Je leert alle ins en outs op gebied van stoppen met roken. 
Je leert hoe je van iemand in één sessie een niet-roker maakt.
Je wilt meer  zekerheid bij de aanpak van dergelijke cliënten. 

Je bent als therapeut toe aan verdieping.

Je wilt een specialiteit met een goed verdienmodel.

Wat ik kan, kun jij ook leren...

  Wat maakt deze masterclass zo uniek?
  • Je leert alle ins en outs over het roken
  • Je leert een unieke hypnosetechniek die ik zelf ontwikkeld heb, welke geschikt is voor zowel één-op-één sessies als groepssessies
  • Je ontvangt het gehele script op papier
  • Je ontvangt een voorbeeld intakeformulier
  • Je ontvangt het ondersteunende audiobestand dat ook al mijn cliënten krijgen
  • Je ontvangt aan het einde van dag 2 een certificaat
  • Je investering heb je na één cliënt weer terug verdiendEnkele reacties na voorgaande masterclasses

De gedrevenheid en het enthousiasme van Martijn kwamen hierin duidelijk naar voren. De uitleg en lesmaterialen waren zeer compleet zodat deze meteen toegepast konden worden bij mijn eigen clienten en ook toepasbaar zijn in combinatie met andere technieken  en voor andere problemen. Kortom een aanrader.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Jolanda

Martijn geeft duidelijk les. Hij heeft een prettige stemgeluid.
Geeft feedback d.m.v. mailings en hij doet wat werkt.hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Corine

Wat mij verrast heeft is dat hij het niet mooier maakt dan het is en mensen zelf laat ontdekken wat hun motivatie is. Die no nonsense aanpak bevalt me wel. Zelf mocht ik in de stoel de rivier van rust ervaren en al ben ik nooit een roker geweest, ik kon helemaal voelen hoe fijn het is om rust in jezelf te ervaren en die techniek is heel waardevol gebleken.


José

Martijn is een prettige en bevlogen man die vol passie en kunde zijn manier van werken overbrengt. Het was een zeer leerzame dag en heeft me mooie inzichten en technieken gebracht .


hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Freek

Martijn Regelink Hypnotherapie

De valkuil waar je makkelijk in stapt

Onlangs gaf ik training en sprak ik een collega hypnotherapeut. Ze kent het stoppen met roken protocol van van iemand anders maar ze merkt belemmeringen op bij haarzelf. 

Zo vertelde ze uit dat ze geen protocol wil draaien. 

"Het voelt niet alsof het van mij is."

 Je doorleeft het dan niet. En dat is nou precies waar het bij hypnotherapie om gaat, toch?


          Waarom een vast protocol niet werkt!           


Dit is precies wat ik jaren geleden zelf heb gemerkt in mijn sessies. Niet alleen bij het stoppen met roken maar ook bij andere verslavingen als eten en alcohol. 

Niet iedere roker is op dezelfde manier te transformeren, heb ik gemerkt.


                                                         Hiervoor heb ik een oplossing gevonden.                                              


Een format dat aanpasbaar is voor 

elke cliënt die wil stoppen met roken en tevens toepasbaar op andere verslavingen.  

Nog enkele reacties...

Lieve Martijn, 

Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor de fantastische en magische masterclass van afgelopen weekend. Deze mooi en bijzondere ervaring waarin jij mij hebt meegenomen, is mij heel dierbaar. Ik ben je heel dankbaar!! Lieve groet, Gitta
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Gitta Kuijper

Hoi Martijn,

 

Bedankt voor de mooie dagen! De manier waarop je dingen benadert heeft me geïnspireerd. Je bent een mooi mens! 🙂

 

Hartelijke groet,

Sandra
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Sandra Spanjer
Beste Martijn, bedankt dat je me in de Stoppen met Roken Masterclass hebt gekozen om als demo deel te nemen. Tijdens deze tweedaagse heb jij kundig bij me zoveel aangestipt én getransformeerd. Zo blij dat ik dit heb mogen meemaken! en wat een mooie telefonische nazorg kwam er een week later. Net op tijd, want dat was nodig !! Maar jouw kundigheid maakte dat ik kon loslaten en weer doorgaan. Deze zomer nog een privé sessie in je praktijk gehad waardoor er nog véél meer is getransformeerd. Jouw inzichten én professionaliteit hebben me de tools aangereikt  om  opnieuw in mezelf thuis te komen, en dat terwijl ik al jaren mezelf  voor een groot deel had achtergelaten ergens onderweg...  Bedankt, je bent een topper in je vak !!! Sylva
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Sylva Myncke

De waarde van deze Masterclass is 

 € 1447,-

(wat je er natuurlijk niet voor betaalt)

Wat krijg je er allemaal voor?

Inclusief:

 • Een compleet protocol voor maatwerk sessies
 • Naslagwerk
 • Bewezen effectief resultaat
 • Mijn ondersteunende audio voor inspiratie
 • Unieke hypnosetechniek t.w.v. € 1049,-

                                                       

Ik pak deze mooie kans Reacties na de Onlive Masterclass Stoppen met Roken

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Jolanda Scholten

Hypnotherapeut

Wat een fantastisch script is dit!

Hi Martijn,

Ik wil je graag vertellen over mijn eerste SMR sessie die ik gisteren gehouden heb.


Een aantal maanden geleden heb ik de online cursus aangeschaft bij jou en ben aan de slag gegaan (moet de test en de opdrachten nog maken om het certificaat te bemachtigen). Gisteren had ik een bekende in de stoel zitten, waar ik op kon "oefenen" met het SMR protocol. Niet gezegd natuurlijk tegen deze persoon dat ik ging oefenen, want dan ben ik mijn staat kwijt.


Lang verhaal kort: Wat een fantastisch script is dit! De delen ook goed kunnen uitvragen in het voorgesprek en in de rivier van rust kwamen ze allemaal tevoorschijn. Er waren ook nog andere blokkades die niet in het voorgesprek naar voren waren gekomen. Zo bizar wat de cliënt zag tijdens de rivier van rust. Van stalen buizen, tot een klem, een hek, maar ook zandzakken. Heel gaaf! Uiteindelijk zaten er 7 extra delen in het bootje!

Na afloop van de sessie zijn de sigaretten resoluut weg gegooid. Ze vond het meest bijzondere: de 2 kaders van pijn/plezier en de rivier van rust.

Ik zal nu de opdrachten en test afronden om het felbegeerde certificaat te kunnen bemachtigen.


Dank je wel voor de goed uitgelegde online cursus en het script. Dit kan ik op heel veel vlakken ook gaan inzetten.


Groet,

Jolanda

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
€ 1447,-
€ 350,- Incl. b.t.w.

Online Stoppen met Roken Masterclass

Online; via the Huddle bekijk je video's en maak je opdrachten en een theorie examen. 


Je wordt stap voor stap meegenomen in de hele sessie. 


De video's zijn gemaakt in de studio waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Je investering 100% terug verdienen?

Affiliate marketing is vrij nieuw. Het wordt echter al jaren toegepast in de detailhandel. Zo hebben wij ooit een keuken gekocht en wanneer wij nieuwe klanten aanbrachten bij hen dan kregen we een dinercheque. 

Je kunt je helemaal gratis aanmelden als affiliate van mij. Daarbij krijg jij een unieke link. Wanneer je nu anderen deze training aanbeveelt en zij melden zich aan via jouw link dan weet het systeem dat ze via jou komen en krijg jij 15% van de waarde uitbetaald. 


          Dit betekent dat wanneer er 7 personen via jou zich aanmelden voor de masterclass jou deze helemaal niets gekost heeft!