Energetische Hypnotherapie


Energetische hypnotherapie bestaat uit een verzameling van krachtige methodieken zoals hypnotherapie, NLP en energetische therapie (sjamanisme, energiewerk, protocollen. 

Hiermee kom je tot de kern van een probleem, om  het daar te transformeren. 

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Hypnotherapie ook online zeer effectief!

Wellicht heb je bij 'wie ben ik' al gelezen dat ik als Hypnosetrainer wordt ingehuurd door Hypnose Instituut Nederland

Sinds de Corona epidemie hebben we een omslag gemaakt naar online. Ik moet eerlijk bekennen dat dit in het begin best spannend was. 


Alles wat we voorheen live trainden, hebben we omgezet naar een online functionaliteit. En dat hebben we geweten!

Deze omslag blijkt zeer succesvol te zijn. Inmiddels leiden wij maandelijks honderden mensen op als hypnotherapeut. 


Hypnotherapie is dus ook online zeer succesvol!


Dus mocht de afstand tussen mijn praktijk en jouw woon/verblijfsplaats voor jou te groot zijn, je bent in het bezit van een laptop of pc en je beschikt over een stabiele internetverbinding dan is je probleem dus ook online op te lossen. 

Onbewust of bewust?

Wist jij dat 95% van wat er in je gebeurd onbewust is en hooguit 5% bewust.

Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie van het onbewuste aan de Radbout Universiteit in Nijmegen, gaat er zelfs vanuit dat zelfs maar 0,000535% bewust is!


Vooral bij angsten, onzekerheden, fobieën is iemand zich niet bewust van wat de echte oorzaak is. Ook steeds terugkerende negatieve gedachten als gevolg van een burn-out of depressie zijn een gevolg van onbewuste oorzaken.  

Vaak is dit het resultaat van een proces dat al jaren lang aan de gang is. Meestal is de oorzaak zelfs al in de jeugd terug te vinden. En wanneer er eenmaal een koppeling met een gevoel is, zal je onbewuste continue op zoek gaan naar een bevestiging. Het onbewuste vindt die in nieuwe situaties en weet: ‘Ja, zie je nou wel. Het klopt!' 


Ons onbewuste kent geen goed of fout, want het oordeelt niet. Het voert enkel uit op basis van automatische patronen. Daarom moet een probleem op onbewust niveau worden opgelost. 

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Direct naar de kern met hypnotherapie

Regressie is een van de meest doeltreffende manieren om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Want weet jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Bijvoorbeeld alles wat er tegen je gezegd is? Waar je overal  geweest bent? Toen je nog in de baarmoeder zat? En mocht je hierin geloven, zelfs herinneringen uit vorige levens zijn terug te halen met behulp van hypnose.

Eigenlijk is het zo dat al onze problemen, of datgene wat we als een probleem ervaren, daar op te lossen is. Want het is een gevolg van hoe bepaalde bewuste of onbewuste herinneringen zijn opgeslagen.


Hoe denk jij over jezelf? Wat geloof jij over jezelf?

 

Deze overtuigingen leiden vervolgens weer tot  gedrag, dat ons in het begin nog wat oplevert, echter waar we later vaak last van krijgen. Herkenbaar? Regressie is een van de methodes om een probleem op te lossen. 

 

"Binnen hypnotherapie en energetische therapie werken we daarom vaak met regressie."Loslaten vanuit liefde

Andere therapievormen hebben vaak als doel, het veranderen van gedrag en/of om te leren leven met bepaald gedrag of overtuigingen. Helaas lost dit eigenlijk nooit het echte onderliggende probleem op. 


Toen ik op een gegeven moment op mijn persoonlijke pad niet verder kwam, ben ik het sjamanisme tegen gekomen. Energetische therapie is gebaseerd op de beginselen van sjamanisme. Je werkt daarbij met het energetische lichaam. Hierin wordt informatie opgeslagen waaronder alle gevoelens, emoties en andere (ziels)pijnlagen. 

Deze 'pijnlagen' dienen vanuit liefde losgelaten te worden. 

Loslaten vanuit liefde lees je daarom vaker op mijn website.

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Ervaringen van anderen

Niet lekker in mijn vel

Ik heb een paar behandelingen gehad bij Martijn. Ik weet nog goed toen ik de eerste keer binnen kwam,  niet wetende wat er allemaal ging gebeuren! Ik zat totaal niet lekker in mijn vel.
Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht kon. Ik ben er nog niet helemaal,  maar de behandelingen die ik bij jou heb mogen ondergaan, hebben mij al een  heel eind gebracht met waar ik nu wil zijn.
Ik wil je bedanken voor jouw enorme inzet, je behandelingen , je vriendelijkheid, je mooie verhalen en de vele gesprekken

Ellen Limbeek - Reijmes

Wanneer je vast zit

Martijn is echt een fantastische NLP coach.. Hij heeft mij enorm op weg geholpen met de uiteindelijke keuze die ik heb gemaakt op zowel relatie als werkgebied. Ik kan Martijn echt bij iedereen aanbevelen. Als je ergens in vastzit en je weet niet hoe verder, kan Martijn je wellicht helpen met een stap in de goede richting..
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Veronique Bergervoet
Faalangst
Martijn heeft mij geholpen bij de laatste stap die ik nog moest zetten om af te rekenen met mijn faalangst. Voor mij was er dan ook geen enkele twijfel om de Masterclass Stoppen met Roken bij Martijn te volgen toen de kans zich voordeed.
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Brenda de Jonge

Transformatieve therapie o.a. succesvol bij:

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Stoppen met Roken

Er is maar één voorwaarde om succesvol te kunnen stoppen met roken! Je moet het zelf echt willen! 

In één sessie pakken we niet alleen het cognitieve patroon aan maar ook datgene onder de behoefte waardoor je direct na de sessie een niet-roker bent! 

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Afvallen

Eten is puur gedrag, niet alleen gedreven op cognitieve patronen maar ook een gevolg van emoties en gevoelens. Juist daarom is transformatieve therapie geschikt. Middels de hypnotische maagverkleining, een traject dat bestaat uit 3 - 5 sessies ga je aan de slag met de onderliggende beperkende overtuigingen, gevoelens en de cognitieve patronen onder het ongewenste eetgedrag. 


hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Depressie / Burn-out

Depressie of een burn-out is een gevolg van vaak lang lopende processen. Beperkende overtuigingen en gevoelens liggen hieraan ten grondslag en zijn vaak in de de jeugd terug te vinden. Wanneer je dat verandert, pak je direct je depressie of burn-out aan. Door aan de slag te gaan met het zelfvertrouwen sta je met meer kracht en zekerheid in het leven en kun je alles makkelijker aan.  
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Allergieën

Een allergie is een foutje van het immuunsysteem en is te herstellen met hypnotherapie. Wat veel mensen niet weten, is dat ook hier vaak een psychosomatische link aanwezig is. 
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Angsten en fobieën

Angsten en fobieën zijn over het algemeen redelijk makkelijk op te lossen met hypnotherapie. Ze zijn een gevolg van ervaringen die door middel van hypnose technieken te veranderen zijn. 
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Onzekerheid

Onzekerheid ontstaat doordat iemand een bepaald beeld over zichzelf heeft. Beperkende overtuigingen en gevoelens op identiteitsniveau liggen hieraan ten grondslag. energetische hypnotherapie geeft snel resultaat.
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Basistraject

Energetische Hypnotherapie

Een basistraject energetische hypnotherapie:

 • bestaat uit minimaal 3 sessies en kan in overleg worden verlengd
 • varieert qua tijdsduur van 2 tot 3 uur.
 • omvat een plan voor persoonlijke aanpak
 • kan bestaan uit hypnotherapie of energetische therapie, waarbij ik tijdens de                   sessie intuïtief en in overleg met de cliënt bepaal wat het beste is om te doen.

Halfjaar Traject Energetische Hypnotherapie

 • Wil jij het maximale uit jezelf halen?
 • Wil jij een omslag in je leven maken?
 • Wil jij nu eens echt doelen stellen en er maximaal voor gaan?
 • Een persoonlijk plan van aanpak, voor jou op maat gemaakt
 • Bepalen van je doelen en levensmissie
 • Transformeren van overtuigingen en belemmeringen
 • Je goed te voelen zonder reden
 • Financiële voordelen in vergelijking met losse sessies
 • Je krijgt een op maat gemaakte offerte
 • We gebruiken en doen dat wat jij nodig hebt. Dat kan therapie, coaching tot                    zelfs  NLP- of Hypnose training zijn. 


sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

In 3 stappen naar transformatie:

In de eerste plaats wil ik je feliciteren met je keuze. Hieronder lees je hoe het nu verder gaat. 

1. Vul een intakeformulier in via onderstaande button.

2. Na ontvangst word je binnen 3 werkdagen door mij gebeld voor een afspraak