Los je probleem op met Energetische Hypnotherapie 

Heb jij onverwerkt trauma, moeite met afvallen, wil je stoppen met roken of ervaar je angsten, depressiviteit, stress, burn-out of heb je last van allergieën? Dit is zomaar een greep aan de vele problemen die we met Hypnotherapie effectief en snel kunnen oplossen. 


Volgens de wetenschap

Volgens een studie gepubliceerd in het gerenommeerde American Health Magazine is Hypnotherapie de meest effectieve therapievorm:

Psychoanalyse: 38% herstelt na 600 sessies

Cognitieve gedragstherapie: 72% herstelt na 22 sessies

Hypnotherapie: 93% herstelt na 6 sessiesOnbewust of bewust?

Wist jij dat 95% van wat er in je gebeurt onbewust is en hooguit 5% bewust. 

Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie van het onbewuste aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, gaat er zelfs vanuit dat zelfs maar 0,000535% bewust is!


Vooral bij angsten, onzekerheden, fobieën is iemand zich niet bewust van wat de echte oorzaak is. Ook steeds terugkerende negatieve gedachten als gevolg van een burn-out of depressie zijn een gevolg van onbewuste oorzaken.  

Vaak is dit het resultaat van een proces dat al jaren lang aan de gang is. Meestal is de oorzaak zelfs al in de jeugd terug te vinden. En wanneer er eenmaal een koppeling met een gevoel is, zal je onbewuste continue op zoek gaan naar een bevestiging. Het onbewuste vindt die in nieuwe situaties en weet: ‘Ja, zie je nou wel. Het klopt!' 


Ons onbewuste kent geen goed of fout, want het oordeelt niet. Het voert enkel uit op basis van automatische patronen. Daarom moet een probleem op onbewust niveau worden opgelost. 

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Direct naar de kern met

hypnotherapie

Regressie is een van de meest doeltreffende manieren om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Want weet jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Bijvoorbeeld alles wat er tegen je gezegd is? Waar je overal  geweest bent? Toen je nog in de baarmoeder zat? En mocht je hierin geloven, zelfs herinneringen uit vorige levens zijn terug te halen met behulp van hypnose.

Eigenlijk is het zo dat al onze problemen, of datgene wat we als een probleem ervaren, daar op te lossen is. Want het is een gevolg van hoe bepaalde bewuste of onbewuste herinneringen zijn opgeslagen.

Hoe denk jij over jezelf? Wat geloof jij over jezelf?


Deze overtuigingen leiden vervolgens weer tot  gedrag, dat ons in het begin nog wat oplevert, echter waar we later vaak last van krijgen. Herkenbaar? Regressie is een van de methodes om een probleem op te lossen. 

 

"Binnen hypnotherapie en energetische therapie werken we daarom vaak met regressie."Ervaringen van anderen

Niet lekker in mijn vel

Ik heb een paar behandelingen gehad bij Martijn. Ik weet nog goed toen ik de eerste keer binnen kwam,  niet wetende wat er allemaal ging gebeuren! Ik zat totaal niet lekker in mijn vel.
Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht kon. Ik ben er nog niet helemaal,  maar de behandelingen die ik bij jou heb mogen ondergaan, hebben mij al een  heel eind gebracht met waar ik nu wil zijn.
Ik wil je bedanken voor jouw enorme inzet, je behandelingen , je vriendelijkheid, je mooie verhalen en de vele gesprekken

Ellen Limbeek - Reijmes

Wanneer je vast zit

Martijn is echt een fantastische NLP coach.. Hij heeft mij enorm op weg geholpen met de uiteindelijke keuze die ik heb gemaakt op zowel relatie als werkgebied. Ik kan Martijn echt bij iedereen aanbevelen. Als je ergens in vastzit en je weet niet hoe verder, kan Martijn je wellicht helpen met een stap in de goede richting..
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Veronique Bergervoet
Faalangst
Martijn heeft mij geholpen bij de laatste stap die ik nog moest zetten om af te rekenen met mijn faalangst. Voor mij was er dan ook geen enkele twijfel om de Masterclass Stoppen met Roken bij Martijn te volgen toen de kans zich voordeed.
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Brenda de Jonge

Behandeltraject bij Martijn Regeling Energetische Hypnotherapie in de Achterhoek:   

Voorafgaand aan een behandeltraject van drie of meer sessies is er altijd eerst telefonisch contact. Tijdens dit gesprek worden eventuele vragen beantwoord en krijgen we beide een goede indruk van elkaar. 

In de 2 tot 3 uur durende sessies gaan we intensief met elkaar aan het werk om jouw probleem te transformeren. Dit kan intensief zijn. Het advies is daarom om hiervoor een dag vrij te nemen. 


Sessie 1

Tijdens de eerste sessie gaan we  nader in op de problematiek. Bijna altijd komt iemand met een probleem wat eigenlijk alleen maar een gevolg is van het echte probleem. Via de ‘BUR methodiek’ dient het echte probleem te worden achterhaald.

Het doel is om in deze sessie ook meteen te beginnen met het oplossen van het probleem met Energetische Hypnotherapie. Dit is een combinatie van energetisch werk, hypnotherapie en NLP technieken. 


Sessie 2

In de tweede sessie bespreken we welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden en bepalen we wat er vervolgens aanpakt dient te worden.


Sessie 3

In de derde sessie beoordelen we samen wat nodig is. Soms kan het zijn dat er een nieuwe laag ontstaat die losgelaten dient te worden, soms is het echte probleem ook al opgelost en kunnen we aan de slag met je toekomst. 


Vervolg

In overleg kunnen we samen besluiten het basistraject te vervolgen met meer sessies. Misschien heeft het echte probleem gewoon meer aandacht nodig of zijn er andere problemen aan het licht gekomen, die opgelost dienen te worden.

Indien nodig kun je eventueel overstappen op het halfjaar traject wanneer je binnen alle facetten van je leven het maximale eruit wil halen.  

Samengevat

Energetische Hypnotherapie omvat datgene wat jouw probleem oplost. Dit kan hypnotherapie, energetische therapie (sjamanisme) of NLP-coaching zijn.
Een basistraject Energetische Hypnotherapie bestaat uit minimaal 3 sessies met een mogelijkheid tot uitbreiding met 3 tot 6 sessies.
De tijdsduur van een sessie bedraagt 2 tot 3 uur.
Annulering tot uiterlijk 24 uur voor de sessie anders zijn hier kosten aan verbonden.
Er is gedeeltelijke vergoeding vanuit je zorgverzekering mogelijk.
hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Halfjaar Traject Energetische Hypnotherapie

  • Wil jij het maximale uit jezelf halen?
  • Wil jij een omslag in je leven maken?
  • Wil jij nu eens echt doelen stellen en er maximaal voor gaan?
  • Een persoonlijk plan van aanpak, voor jou op maat gemaakt
  • Bepalen van je doelen en levensmissie
  • Transformeren van overtuigingen en belemmeringen
  • Je goed te voelen zonder reden
  • Financiële voordelen in vergelijking met losse sessies
  • Je krijgt een op maat gemaakte offerte
  • We gebruiken en doen dat wat jij nodig hebt. Dat kan therapie, coaching tot zelfs  NLP- of Hypnose training zijn. 


sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

In 3 stappen naar transformatie:

Hieronder lees je hoe het nu verder gaat:

1. Vul een intakeformulier in via onderstaande button

2. Na ontvangst word je binnen 3 werkdagen door mij gebeld voor een afspraak

3. We gaan aan de slag om jouw probleem op te lossen