Martijn Regelink Hypnotherapie

Aangenaam kennis

met je te maken!


Ik ben Martijn.Martijn Regelink Hypnotherapie

Nader kennismaken?

Ik ben Martijn, vader van twee fantastische kinderen. 

Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het pittoreske plaatsje Ruurlo in de Achterhoek.

Van jongs af aan ben ik werkzaam geweest in de retail. Iets heel anders dan NLP! Ik weet nog goed dat ik als 8 jarig jongetje in de winkel bij vrienden van mijn ouders kwam. Ik was daar kind aan huis. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en mocht vaak met ome Herman mee inkopen doen. Het was dan ook logisch dat ik in de winkel verder ging. Vanuit stage kwam ik bij Fixet waar ik 5 jaar bleef 'hangen' en daarna ben ik 13 jaar werkzaam geweest voor Praxis.

Zoals eerder genoemd, de detailhandel is toch echt heel anders dan hypnotherapie en NLP. Naarmate ik diverse functies binnen de detailhandel vervulde, kwam ik erachter dat het prachtig is om mensen te zien groeien.

Zoals bij een kiempje die langzaam ontspruit tot een jong plantje waarna de wortels steeds sterker en steviger worden. Totdat het jonge plantje uiteindelijk een sterke en stevige boom wordt en in weer en wind blijft staan.

Dit proces is ook bij mensen zichtbaar. Iedereen maakt in zijn/haar leven gebeurtenissen mee die bepalend kunnen zijn of het jonge plantje daadwerkelijk stevige wortels krijgt.

Tijdens mijn opleiding in de detailhandel kwam ik in aanraking met NLP. Ondanks het feit dat dit een zeer korte kennismaking van een dag was wist ik direct dat ik hier op den duur meer mee wilde doen.

Diverse levensgebeurtenissen zorgden er voor dat ik me zo’n 8 jaar later verder ging verdiepen in NLP.

NLP kent vele vormen. De pragmatische en meest directe weg spreekt mij het meeste aan. Ik kwam in contact met Robin Stevens, een internationale NLP trainer die qua materie behoorlijk dicht bij Richard Bandler is gebleven.

Deze directe lijn met Richard Bandler betekent dat ik gebruik mag maken van The Society of NLP, het officiële logo van Richard Bandler. Zijn duidelijkheid en passie voor NLP hebben ervoor gezorgd dat ik, na de Practioner en Master Practioner zo enthousiast ben geraakt over NLP dat ik dit graag wil overbrengen op anderen en mensen zo een helpende hand wil bieden om echte veranderingen in hun leven aan te brengen.

NLP is als een virus waar je mee geïnfecteerd wordt. Alleen is het een virus wat je niet meer kwijt raakt. En dat is ook niet zo gek want het levert je een veel gelukkiger leven op. Naast NLP ben ik me verder gaan het verdiepen in Hypnose via Edwin Seleij, Hypnose trainer bij Hypnose Instituut Nederland.

Daarnaast blijf ik mezelf door ontwikkelen, enkel en alleen omdat mijn interesse in alles rondom hypnose alleen maar groter wordt.

Tijdens de opleiding kwam ik er achter hoe enorm effectief de technieken zijn en welke invloed het op je leven heeft. En dat voelt werkelijk fantastisch.Verdere interesses, in relatie tot NLP en Hypnotherapie zijn bijvoorbeeld quantum fysica en de invloed van ons denken, onze overtuigingen op materie, datgene waarvan we gemaakt zijn.

Maar ook de invloed van allerlei energieën die we niet zien maar welke er wel zijn. Allemaal bijzonder interessante gebieden waar we, de mensheid, nooit in uitgeleerd raken.

En wie ben jij?

Ik maak graag kennis met je! 

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Angst voor honden

Hoi Martijn, Dank voor je belangstelling. Het gaat heel erg goed met me.

Stoer ben ik al een aantal keren toch richting honden gelopen. Niets gebeurd.
Vogel (haar eigen hond) heeft twee honden die hij “niet moet”, maar daar kunnen we mee leven.
Ik steun mezelf als het nodig is: “Komt goed”.
Dank, ik probeer in het NU te leven, het leven is toch al zo kort.
Ik heb heel veel aan onze sessie gehad. Als ik in Winterswijk was blijven wonen had ik vaker een sessie met je gewild.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars

Je moet het eerst geprobeerd hebben

Eind november ben ik bij je geweest, omdat ik angst had om bij iemand in de auto te stappen door een voorval medio juli 2015; door dit voorval voelde ik me niet veilig en herhaalde het “filmpje” zich steeds als ik bij iemand in de auto zat.

Zo wilde ik niet verder; dus ben opzoek gegaan naar iemand wie me er mee zou kunnen helpen. Zo doende ben ik bij Martijn terecht gekomen. Het idee dat je ineens van je angst af kunt zijn, gaf mij het gevoel dat ik het moest proberen om er pas daarna over te kunnen oordelen. Die kans heb ik genomen, en juist, je raadt het al, ik ben van mijn angst af. Ik stap met een veilig gevoel weer bij iemand in de auto. Het voelde eerst wat onwennig om over je angst te moeten gaan praten, maar als de hoge woorden eruit zijn voelde ik me vertrouwd, Aan het eind van de afspraak had ik een veilig gevoel, geen angst meer. Persoonlijk is mijn mening dat je het eerst geprobeerd moet hebben, voordat je je mening er over kan geven. Dus grijp die kans en ga er voor, anders zal je met je angst blijven zitten.

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een blije niet-roker!

2 September heb ik om 17.20 uur mijn laatste sigaret gerookt. Voor jou sessie. Na jouw sessie heb ik niet meer gerookt, sterker nog ook geen trek meer aan gehad. Ben nu 3 weken rookvrij en voel me goed. Heb mijn laatste sigaretten verkreukeld en weggegooid de avond van de sessie. 

Mensen om me heen zijn verbaasd. Heb gezegd hoe en wat en dat het zeker te overwinnen is. Ik wil je dan ook heel erg bedanken, dat je samen met mij de sigaret definitief uit mijn leven hebt gehaald.

 

Een blije NIET ROKER!

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars