hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Energetische Therapie / Illumination Methode

Ontdek de kracht van loslaten

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Sjamanisme

Misschien heb je wel gelezen hoe ik in de hoek van persoonlijke ontwikkeling ben terecht gekomen. Want naast NLP en Hypnotherapie ben ik me ook op een ander vlak gaan verdiepen. Alberto Viloldo, de stichter van 'The Four Winds Society' heeft op zijn site een video staan waarin hij uitlegt wat 'shamanic energy healing' voor hem inhoud en via René en Suzanne, een Nederlands echtpaar, ben hun versie van de opleiding gaan doen, de BUR Medicine Wheel.

Deze verdieping heeft mij als coach en therapeut nog verder gebracht en deze combinatie is voor mij de meest krachtige vorm van therapie waar ik mee in aanraking ben gekomen.

Dat is de basis geworden van wat ik doe. De perfecte combinatie van Energetische Therapie en Hypnotherapie, wat ik Transformatie Therapie noem, zorgt ervoor dat de problemen snel en effectief worden aangepakt. Omdat veel problemen op een ander niveau dan mentaal in stand worden gehouden zorgt deze vorm van therapie voor diepe transformaties. Wanneer er op energetisch niveau wordt 'los gelaten' of 'geïllumineerd' dan volgen de rest van de niveaus, fysiek, mentaal en emotioneel niveau, ook.

De kracht van loslaten vanuit liefde!

hypnose, hypnotherapie, persoonlijke coaching
‘Lieve Martijn, ja lieve schrijf ik omdat jij mij vanuit jouw liefde zo geholpen hebt. Dit kleine meisje met die krullen is je dankbaar (red. ze stuurde een foto mee van haar zelf van zo’n 3 jaar oud). Dankbaar voor alle inzichten, dingen die op hun plek vallen en het los kunnen laten van alles wat mij tegenhoudt. Jouw begeleiding daarin voelde fijn en vertrouwd. Ik reis verder op dit pad samen met dit meisje. Want dit ben ik en we mogen er ‘samen’ zijn. En geef toe, ik ben toch verdomd schattig 😉😉. Dank je wel nogmaals en je gaat zeker horen hoe het me verder vergaat op mijn reis. 😘’


Dit is trouwens de tattoo*. In het handschrift van mijn grote muzikale held Jan Dulles. Voor mijn oma, voor Jan en zelfs ook een klein beetje voor jou. het zal me blijvend herinneren aan mijn reis die ik samen met jou begonnen ben’.


* het betreft een tattoo die ze heeft laten zetten met de tekst ‘Dank voor jouw liefde’ en twee harten die met elkaar verbonden zijn.

Bernadette

Thuis komen voor de ziel

Afgelopen jaren heb ik me op verschillende manieren hierin verdiept en ben tot de conclusie gekomen dat veel mensen hetzelfde bedoelen en zeggen. Ze werken allemaal op hun eigen manier middels energetische methoden, waar hypnose ook één van is, om een energetische verandering te creëren. Echter, heb ik gemerkt dat iets niet perse altijd doeltreffend is.

‘Persoonlijke coaching is vaak gericht op er mee leren omgaan.’

Nu snap ik dat, wanneer je nog nooit in aanraking gekomen bent met methodes om pijnlagen, zielenpijn en gevoelslagen los te laten je, je ook niet overtuigd bent dat het kan. En toch is dit zeker mogelijk.

Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut ben ik in contact gekomen met twee sjamanen die mensen opleiden vanuit de principes van de ‘Four Winds Socieity’.  

Vanaf het moment, nee sterker nog, voordat ik aan de opleiding begon voelde ik al dat dit een soort van ‘thuiskomen’ voor de ziel zou worden. Een jas die je precies past… die voor je gemaakt is.

"Het voelde als thuiskomen voor de ziel"


sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Wat Jantien ervan vond...

Hoe een 'conversiestoornis' haar leven beïnvloedde en hoe ze deze 'stoornis' los liet...
sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching

Sjamanisme als alledaags medicijn

Sjamanisme wordt steeds normaler. In de Happinez las ik onlangs een prachtig stuk over deze levenswijze. Want dat is het feitelijk. Eigenlijk heel aards aangezien het gaat om de verbinding met de natuur en de aarde met haar elementen. Wanneer we praten over de ‘natuur’ dan gaat om de natuur met haar elementen ‘aarde’, ‘water’, ‘wind’, ‘vuur’ maar ook met onze eigen natuur, ons lichaam, ons gevoel.

Zij hebben het reeds ervaren...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Overbodige last kwijt!

Ha Martijn,

Laat ik beginnen om te zeggen dat het een bijzondere ervaring was. Daarvoor dank!

Ik heb me twee dagen in een soort wolk gevoeld. Ik was moe, maar ook tevreden. Alsof bepaalde zaken er niet meer toe deden… ik had de dag na de sessie bij jou ook nog een acupunctuurbehandeling (doe ik al járen..) en voelde me wel zen.

Mijn benen waren de eerste nacht helemaal relaxed en ik heb geen medicatie gebruikt. Ik heb af en toe nog wel last van die spierspanning, maar als het kouder buiten wordt, heb ik meer koude voeten en handen door mijn hartmedicatie (bijwerking) en dat vinden mijn benen minder fijn. Toch kan ik zeggen dat er één en ander is veranderd. Ik loop makkelijker, heb geen medicatie meer genomen voor mijn benen om te slapen, ik heb iets minder last van mijn hoofd. Er is iets van dualiteit uit mezelf. Ik kan niet eens zeggen dat ik anders over zaken denk, maar ik dènk er eigenlijk niet aan. Dat is lekker! Ik zit meer in het hier en nu en minder in de piekerstand.

Samenvattend, ik ben lekker door elkaar geschud en ik ben wat overbodige last kwijt.

Ben erg blij met de veranderingen tot nu toe.

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars
Resultaat na 1 sessie

Hoi Martijn

Zoals afgesproken even een terugkoppeling van de sessie. Het gaat goed met me.

Ik merk subtiele veranderingen en dat werkt door in mijn omgeving 😃

De laatste weken van het jaar waren wisselend. Daar bedoel ik mee dat het wat lastig was voor mij om niet in oude valkuilen te trappen. Dat gebeurde wel, maar ik werd en word me daar steeds meer van bewust. En wanneer dat nu toch gebeurd, merk ik het sneller op. Waar ik voorheen dan boos werd op mijzelf kan ik daar nu met zachtheid naar kijken.

Dankjewel ☺️

sjamanisme, hypnotherapie, persoonlijke coaching
Ms. Nameless
Add Your Stars

Overspannen, stress

Hallo Martijn,

 

Zoals beloofd hier een bericht over hoe het nu met me gaat!

 


2 maanden geleden was ik ten einde raad... 
Ik had last van overspannenheid en was ten einde raad.


Ik had geen energie, had hoofdpijn, last van hyperventilatie, sliep slecht, had een brom in me oor, trilde enorm en mijn lichaam schokte enorm.


Na 2 sessies bij jou te hebben gehad gaat het heel goed met me.

Mijn lichaam functioneert weer normaal, ik ben blij met wie ik ben en ben trots op wie ik ben.

Ik heb weer energie en puf om dingen te de ondernemen, mijn brom in mijn oor is weg, mijn lichaam schokt niet meer , ik kan weer goed slapen en ik kan weer ontspannen(soms iets teveel).

Natuurlijk heb ik hier en daar nog wel mijn spanningen maar wie heeft dat niet??

Maar er vallen me meer dingen op, terwijl iedereen zich misselijk eet in de hooikoorts tabletten heb ik er al 2 maanden geen 1 geslikt, ook mijn allergie voor katten en huidproblemen zijn verdwenen.(mijn oma denkt dat ik er overheen gegroeid ben) Nou ik weet wel zeker dat dat niet het geval is hahahaha

Een dag na de laatste sessie had ik een afspraak bij mijn andere therapie wat de huisarts mij aanraadde. ben er direct mee gestopt.

Ik heb zelfs voor aanstaande maandag een spontaan tripje naar Londen geboekt(had ik 2 maanden geleden echt niet gedaan)

Ik laat me nooit meer beïnvloeden door wat andere vinden of denken hoe ik ben(je verhaal over buddha zal me altijd bij blijven) je hebt echt een grote invloed gehad op mijn denken.

Je hebt mij een andere kant laten in zien, Hier ben ik je zo ontzettend dankbaar voor. Ik vertel het ook graag aan andere haha.

 

Lieve Martijn uit de grond van mijn hart: Bedankt voor alles! Als ik je ooit weer nodig heb weet ik je te vinden!

 

Ik ga genieten van mijn vakantie.

 


Nogmaals mijn dank is groot.


Ms. Nameless
Add Your Stars

In de praktijk

Bij energetische therapie gaan we bezig met gevoelens en emotie. Je komt natuurlijk met een probleem. Vaak is dat gedrag wat je doet of een gevoel wat je hebt. Het is van zeer groot belang om uit te zoeken wat het echte probleem is. Het echte probleem is namelijk nooit het gedrag maar het gevoel van waaruit dat gedrag is ontstaan. Dat gevoel heeft ooit geleid tot overtuigingen en vervolgens gedrag om dat gevoel niet te voelen of overtuiging te handhaven.

Tijdens deze intensieve sessies gaan we bezig met illumineren of loslaten van dit gevoel. Het is feitelijk een vorm van heling waarbij het lichaam in regressie gaat. Op dat moment ga je het gevoel wat je daar voelt dan ook echt loslaten waarna er ruimte ontstaat. Dit met als doel om dichter bij de werkelijke kern van je bestaan te komen, namelijk pure liefde.


Eén van de metaforen die ik vaak gebruik bij persoonlijke ontwikkeling is die van de ui. Deze ui heeft een kern of zon en die bestaat uit puur liefde. Daaromheen zitten lagen van pijn, verdriet, belemmerende gevoelens, emoties. De Inca's noemen dat 'hucha' of ook wel zielenpijn. Deze energetische  pijn belemmerd jouw kern, jouw zon qua kracht. Je zon schijnt wel maar het is meer een waakvlam geworden omdat hij omringt wordt door lagen van pijn. Eén voor één laat je die lagen los waardoor de kracht van jouw zonnetje alleen maar toeneemt. 

Alles is een proces en je zult merken dat het nawerkt. Soms kunnen er zelfs wel maanden of een half jaar overheen gaan waarop er ineens iets gebeurd en je merkt dat het anders is. Misschien reageer je wel anders, zeg je iets wat je anders niet zou zeggen of doe je iets wat je anders niet zou doen. Dan weet je, het is veranderd. Jij bent veranderd. 


Wil jij ook ervaren hoe energetische therapie je meer rust oplevert? Vul dan het intakeformulier in via onderstaande knop.