Opmerkelijke recensie
23 februari 2021 
in Blog

Opmerkelijke recensie

Tijdens de hypnose 1.0 opleiding leer je voornamelijk de basis van hypnose. Je brengt anderen in hypnose door middel van technieken en je komt er zelf achter in welke hypnoses je bent gaan geloven. Je leert hier technieken, oefent, past ze toe en maakt ze je eigen.
In de 2.0 opleiding leer je o.a. meer over je eigen staat, andere technieken zoals de allergietechniek, een andere vorm van regressie (terug gaan naar het ontstaan van een probleem om het daar op te lossen) alsook pijnbestrijding en conversationele hypnose. Je leert daar ook dat een techniek niets meer is dan een blauwdruk om een probleem op te lossen en dat het niet veel uitmaakt welke techniek je waarvoor gebruikt.
Ik weet nog dat ik dat toen erg raar vond, dat je elke techniek voor elk probleem kon gebruiken. Ook moest ik nog wennen aan de gedachte dat een allergie meestal een mentale/emotionele oorzaak heeft.
Onderstaande dame kwam enkele maanden geleden bij me om onrust en stress op te lossen. En toen een tijdje later deze mail in mijn inbox kreeg was ik verbaasd dat ze nog meer symptomen had (wist ik niet) die het gevolg waren van het echte probleem. Deze zijn tevens spontaan verdwenen. Toeval? Er spontaan overheen gegroeid? Of toch…. hmm…
Wederom een mooi voorbeeld wat we met hypnose kunnen oplossen, en dat in maar twee sessies.

Over de schrijver
Reactie plaatsen